Charvet Éditions Frans linnengoed

 

Charvet Éditions is al meer dan een eeuw gevestigd in Armentières, een stad in het noorden van Frankrijk, sinds de middeleeuwen bekend als "stad van het canvas" en produceerde de mooiste lakens van katoen en linnen draden. Charvet Éditions was toen gespecialiseerd in deze productie van stoffen voor lakens, werkkleding en katoenen stoffen voor buiten.
Aan het begin van de 20e eeuw diversifieert het bedrijf haar aanbod op alle industriële markten dankzij het weven van linnen, materiaal van voorliefde van Vlaanderen waar culturen in overvloed aanwezig zijn.

Charvet Éditions wordt en blijft de belangrijkste Franse fabrikant van industriële weefsels in natuurlijke materialen (overalls, jasjesstoffen, bakkerijstoffen, tentzeilen, boothoezen, theedoeken, canvas voor bagage, et cetera).

Tegenwoordig maakt dit volledig gemoderniseerde productietool het mogelijk om breedtes van 40 tot 330 cm te vervaardigen met natuurlijke materialen zoals linnen en katoen maar ook polyesters, polyamiden HT, aramide voor technische toepassingen. Het is als wever dat Charvet Éditions al meer dan een eeuw ervaring en innovatie combineert.

Deze knowhow heeft het mogelijk gemaakt om een ​​aanbod te creëren dat volledig gewijd is aan de wereld van huis en decoratie. Theedoeken natuurlijk, maar ook schorten, tafellinnen, beddengoed en accessoires (tassen en kussens) allemaal 100% Frans, geweven en gemaakt in hun ateliers.

Dit meesterschap in productie stelt hen in staat om producten van zeer hoge kwaliteit aan te bieden.

 

 

Charvet-edities

 

 

         https://charveteditions.com/wp-content/uploads/2020-01-Charvet-102_websize.jpg                https://charveteditions.com/wp-content/uploads/2020-01-Charvet-097_websize.jpg                https://charveteditions.com/wp-content/uploads/2020-01-Charvet-093_websize.jpg

 

                                            https://charveteditions.com/wp-content/uploads/2020-01-Charvet-008_websize.jpg                https://charveteditions.com/wp-content/uploads/2020-01-Charvet-013_websize.jpg

 

per pagina
per pagina
© 2014 - 2023 My Home and Garden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel